Τηγανητές φοκάτσιες με καρότο Ψήνονται σε τηγάνι, χωρίς να φουσκώσουν, και είναι έτοιμες σε 10 λεπτά

Πώς θα τις γεμίσετε?
Υλικά για 6 φοκάτσιες:
300 γρ. αλεύρι
50 γρ. γιαούρτι (κατά προτίμηση ελληνικό)
200 γρ. καρότα (περίπου 2)
20 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
4 γρ. αλάτι
10 γρ. μαγιά στιγμιαίας παρασκευής για αλμυρές πίτες
Εκτέλεση:
Βράστε τα καρότα, αφήστε τα να κρυώσουν και στη συνέχεια ανακατέψτε τα.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το γιαούρτι, το λάδι, το αλάτι, τη μαγιά στιγμιαίας παρασκευής και τον πουρέ καρότου.
Ζυμώστε πρώτα με ένα κουτάλι και στη συνέχεια με τα χέρια σας μέχρι να πετύχετε μια μαλακή ζύμη.
Χωρίστε την σε 6 μερίδες, πλάστε τες σε μπαλάκια, ισιώστε τες και κάντε τρύπες με τις άκρες των δακτύλων σας.
Ψήστε τις φοκάτσιες σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι για 10-15 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμες, κόψτε τες στη μέση και γεμίστε τες όπως επιθυμείτε.
ΠΗΓΗ https://maninamag.wordpress.com/